Η Χλόη Χατζηβαρύτη συνεχίζει τους πειραματισμούς της με τις “φυσικές προσεγγίσεις”, δίνοντας μία νέα πνοή στην οινική μας σκηνή με τη σειρά ΜiNiMus. To Mus είναι 100% Ξινόμαυρο από τον αμπελώνα της Φιλυριάς στη Γουμένισσα.
- “Φυσικό κρασί”, με αυτόχθονες ζύμες που ζυμώνουν σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια στη συνέχεια.
 - Χωρίς προσθήκη οινολογικών πρόσθετων, εκτός από ελάχιστα θειώδη.
 - Ένα Ξινόμαυρο με έντονη προσωπικότητα, δομή και μεγάλη πολυπλοκότητα.
 - Μετάγγιση συνιστάται και συνοδεία με ένα ζουμερό μπέργκερ ή μοσχάρι στην κατσαρόλα.
 
                        
