Píso sto Λευκό

ΜΟΝΕΒΑΣΙΑ – ΜΑΛΒΑΣΙΑ Τσιμπίδη

39,68

Ποικιλίες σταφυλιών: Κυδωνίτσα, Ασύρτικο, Μονεμβασιά, Ασπρούδι
Οινοποίηση: Ωριμασμένα σταφύλια λιαστή για 10 – 12 ημέρες. Ελεγχόμενη ζύμωση που σταμάτησε φυσικά προκαλώντας υπολειμματική περιεκτικότητα σε σάκχαρο και αλκοόλη 13% vol. Ηλικία για 24 μήνες σε παλαιά δρύινα βαρέλια.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 7 – 9 οC

Αλκοόλ: 13,5% vol.

Κατηγορία:

Ένα γοητευτικό κρασί με πορτοκαλί και χρυσές αποχρώσεις, που με την πάροδο του χρόνου οδηγούν σε πυκνό κόκκινο τούβλο και πορτοκαλί αποχρώσεις. Έντονο άρωμα, σύνθετη γεύση και νότες εξωτικών μπαχαρικών. Πλούσιο στρογγυλό και βελούδινο σώμα.
Γλυκιά γεύση μελιού, σταφίδες και αποξηραμένα φρούτα που εξισορροπούν επιδέξια την οξύτητα αυτού του εξαιρετικού κρασιού από τις τέσσερις ποικιλίες. Η επίγευση είναι πολύ απολαυστική και μακράς διαρκείας …. ως συναρπαστική ιστορία!